Vacature pleinwachter Duivendrecht    20-60 uur per maand

Ben je gepensioneerd, maar nog niet klaar om stil te zitten en werk je graag buiten?

OF

Ben je graag buiten en zoek jij een bijbaan maar wil je ook op tijd weer op het schoolplein staan? Wasplein Happy Duck  heeft per direct werk voor een Pleinwachter.

Als onderdeel van het team zorg je ervoor dat ons wasplein er spik en span uitziet en onze klanten ons tevreden verlaten met een schone auto.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden op ons gezellige Wasplein?

Je houdt het gehele wasplein schoon o.a. door het legen van de vuilnisbakken en stofzuigers, het verwijderen van vuil en het regelmatig schoonmaken van de wasboxen met een hogedrukspuit.

Jij bent het éérste aanspreekpunt voor onze autowassers. Je legt nieuwe klanten uit hoe ons wasprogramma werkt.

Jij durft klanten aan te spreken, ook als ze zich niet aan onze regels houden. Klanten houden bv een wasbox te lang bezet, gebruiken eigen wasmiddelen of hebben de muziek te hard aan.

 Er is altijd wat te doen op het wasplein, je hoeft je nooit te vervelen!

Wat vragen wij van jou?

  • Woonachtig in de directe omgeving van het wasplein (liefst op fietsafstand);
  • Je bent vriendelijk, geduldig en eerlijk. Je wordt niet snel kwaad en vindt het leuk om een gezellig praatje met onze klanten te maken;
  • Zeer flexibel in je werktijden, je werktijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en het seizoen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Werktijden

Je werktijden zijn flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag in overleg tussen 09.00 en 21.00 uur. Per gewerkte dag werk je ongeveer 1 à 4 uur. In het weekend kan het soms wel 8 uur zijn, afhankelijk van het weer/ seizoen. Als het mooi weer is dan ben je bereidt om meer uren te werken, het is dan erg druk op het wasplein. Je werkt hierdoor afhankelijkheid van de drukte dus 20 -60 uur per maand.

Wat bieden wij?

Verdienste € 19,37 bruto per uur.

Over Happy Duck

Happy Duck is een professionele wasgelegenheid waar je zelf alle mobiele voertuigen kunt wassen. Auto’s, motoren, scooters, fietsen, boten, aanhangers, busjes en noem maar op.

Met 15 wasboxen en 8 stofzuigeilanden en een servicezuil met allerhande materialen voor een blinkend schoon interieur is Happy Duck de modernste versie van de autowaspleinen in Nederland.

Happy Duck garandeert een uitstekend resultaat dankzij het gebruik van 100% osmose water. Hierdoor blijven er geen kalk- en zoutresten achter in het spoelwater en drogen voertuigen op zonder kringen of vlekken. Het milieuvriendelijke autowasplein beschikt over een state-of-the-art filtersysteem dat het waswater reinigt, neutraliseert en afvoert. Er wordt verder uitsluitend gewerkt met biologisch afbreekbare inweek producten, zepen en waxen.

Interesse?

Kom gerust eens kijken, onze Hoofd pleinwachter vertelt je graag meer over de werkzaamheden en Happy Duck! Interesse? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar Lisette (Lisette@flextron.nl ) je mag mij ook bellen 06-53707420.